GiftFor2 baas over cadeauboxen bij Bruna | RetailDetail

GiftFor2 baas over cadeauboxen bij Bruna

GiftFor2 baas over cadeauboxen bij Bruna

Winkelketen Bruna heeft GiftFor2 de volledige leiding gegeven over de schappen met cadeau- en belevenisboxen in zijn winkels. Eerder deed het bedrijf al hetzelfde met uitgeverij Paperclip, die wenskaarten levert.

Intense samenwerking

GiftFor2 gaat ook nieuwe producten ontwikkelen die enkel bij Bruna verkocht zullen worden. Bruna op zijn beurt zal enkel nog maar cadeauboxen van GiftFor2 verkopen, vernam RetailNews. Bruna heeft besloten om bepaalde activiteiten uit te besteden, omdat het zo minder aandacht moet schenken aan operationele diensten en zelf meer kan focussen op de uitwerking van zijn strategie.

 

Bruna wil verschillende winkelconcepten ontwikkelen die beter inspelen op de locatie van de winkel en de klantbehoeftes. In het najaar van 2014 gaf Bruna nog te kennen meer te willen inzetten op multichannel en beleving. Zo werd er een nieuwe website gelanceerd en kwam er gratis Wi-Fi in alle winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.