GiftFor2 baas over cadeauboxen bij Bruna | RetailDetail

GiftFor2 baas over cadeauboxen bij Bruna

GiftFor2 baas over cadeauboxen bij Bruna

Winkelketen Bruna heeft GiftFor2 de volledige leiding gegeven over de schappen met cadeau- en belevenisboxen in zijn winkels. Eerder deed het bedrijf al hetzelfde met uitgeverij Paperclip, die wenskaarten levert.

Intense samenwerking

GiftFor2 gaat ook nieuwe producten ontwikkelen die enkel bij Bruna verkocht zullen worden. Bruna op zijn beurt zal enkel nog maar cadeauboxen van GiftFor2 verkopen, vernam RetailNews. Bruna heeft besloten om bepaalde activiteiten uit te besteden, omdat het zo minder aandacht moet schenken aan operationele diensten en zelf meer kan focussen op de uitwerking van zijn strategie.

 

Bruna wil verschillende winkelconcepten ontwikkelen die beter inspelen op de locatie van de winkel en de klantbehoeftes. In het najaar van 2014 gaf Bruna nog te kennen meer te willen inzetten op multichannel en beleving. Zo werd er een nieuwe website gelanceerd en kwam er gratis Wi-Fi in alle winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.