Grando Keukens & Bad opende in Purmerend

Grando Keukens & Bad opende in Purmerend

Grando Keukens & Bad heeft op 3 december een nieuwe vestiging in Purmerend geopend. In een showroom van 1100 m² brengt de keten een verbreed assortiment voor keuken en badkamer.

Nieuwe stijl

De nieuwe showroom in Purmerend is de eerste met een nieuwe stijl, vertelt directeur Jean-Paul Hagen van Grando. “Grando realiseerde in de afgelopen tweeënhalf jaar een grotere groei dan de markt”, aldus Hagen, “Dit komt door de juiste aansluiting met de wensen van de klant. We willen de klant bijvoorbeeld ontzorgen door onder ander verbouw- en inbouwwerkzaamheden uit te voeren bij de installatie van de nieuwe keuken of badkamer.”

 

De franchiseformule wil naar een uitbreiding van het aantal showrooms: ”We hebben de ambitie om in 2017 met twee tot drie winkels in Nederland en in België uit te breiden”, verwacht Hagen. De showrooms van de keten variëren van 600 tot 2000 m². Lokaal ondernemen en vakmanschap komen volgens Hagen dominant naar voren in de formule.

 

De landelijke formule, onderdeel van Grando Retail in Waalwijk, ontstond in 1965 als Grandorama en heette later Grando Keukens. Sinds 2012 biedt de formule ook sanitair en werden vestigingen van Grando Keukens omgebouwd naar "Keukens & Bad"-showrooms. Grando telt 46 vestigingen, waarvan 34 in Nederland en 12 in België.