Grando Keukens & Bad opent nu ook in Purmerend | RetailDetail

Grando Keukens & Bad opende in Purmerend

Grando Keukens & Bad opende in Purmerend

Grando Keukens & Bad heeft op 3 december een nieuwe vestiging in Purmerend geopend. In een showroom van 1100 m² brengt de keten een verbreed assortiment voor keuken en badkamer.

Nieuwe stijl

De nieuwe showroom in Purmerend is de eerste met een nieuwe stijl, vertelt directeur Jean-Paul Hagen van Grando. “Grando realiseerde in de afgelopen tweeënhalf jaar een grotere groei dan de markt”, aldus Hagen, “Dit komt door de juiste aansluiting met de wensen van de klant. We willen de klant bijvoorbeeld ontzorgen door onder ander verbouw- en inbouwwerkzaamheden uit te voeren bij de installatie van de nieuwe keuken of badkamer.”

 

De franchiseformule wil naar een uitbreiding van het aantal showrooms: ”We hebben de ambitie om in 2017 met twee tot drie winkels in Nederland en in België uit te breiden”, verwacht Hagen. De showrooms van de keten variëren van 600 tot 2000 m². Lokaal ondernemen en vakmanschap komen volgens Hagen dominant naar voren in de formule.

 

De landelijke formule, onderdeel van Grando Retail in Waalwijk, ontstond in 1965 als Grandorama en heette later Grando Keukens. Sinds 2012 biedt de formule ook sanitair en werden vestigingen van Grando Keukens omgebouwd naar "Keukens & Bad"-showrooms. Grando telt 46 vestigingen, waarvan 34 in Nederland en 12 in België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.