Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail

Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail

(publireportage) Om retailers aan te zetten om hun marketing via e-mail in eigen handen te nemen, biedt e-mailmarketingbureau Blinker zijn whitepapers nu gratis aan de lezers van RetailDetail aan.

Tips voor beginners en gevorderden

Blinker heeft de afgelopen jaren heel wat kennis opgedaan in zijn vakgebied en heeft die nu samengevat in handige whitepapers. Zowel beginners als gevorderden kunnen er terecht voor tips en praktijkvoorbeelden.

 

Voor de beginners is er een kennismakingsbundel met het e-mailmarketingproces, maar ook praktische tips over hoe je een marketingmail juist moet vormgeven en aanpassen aan je webwinkel of hoe je adressen kan verzamelen voor in de database.

 

Gevorderden kunnen dan weer op zoek naar het dossier over meer rendement, klantbehoud of profielverrijking. Daarnaast vinden ze ook informatie over de link tussen sociale media en nieuwsbrieven, de koppeling met CRM-systemen of e-mailmarketing voor mobiele toestellen.

 

Wie nog een stapje verder staat, kan ongetwijfeld handige tips vinden in de kennisbundel "Meer doen met e-mailmarketing". Daarnaast biedt Blinker ook 26 tips om je boodschap online beter over te brengen en 37 tips voor effectieve webformulieren.

 

Geïnteresseerden kunnen op de website van Blinker aanvinken welke whitepapers ze interessant vinden en ontvangen ze dan direct in hun mailbox.

Tags: