Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail | RetailDetail

Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail

Gratis marketingtips voor lezers RetailDetail

(publireportage) Om retailers aan te zetten om hun marketing via e-mail in eigen handen te nemen, biedt e-mailmarketingbureau Blinker zijn whitepapers nu gratis aan de lezers van RetailDetail aan.

Tips voor beginners en gevorderden

Blinker heeft de afgelopen jaren heel wat kennis opgedaan in zijn vakgebied en heeft die nu samengevat in handige whitepapers. Zowel beginners als gevorderden kunnen er terecht voor tips en praktijkvoorbeelden.

 

Voor de beginners is er een kennismakingsbundel met het e-mailmarketingproces, maar ook praktische tips over hoe je een marketingmail juist moet vormgeven en aanpassen aan je webwinkel of hoe je adressen kan verzamelen voor in de database.

 

Gevorderden kunnen dan weer op zoek naar het dossier over meer rendement, klantbehoud of profielverrijking. Daarnaast vinden ze ook informatie over de link tussen sociale media en nieuwsbrieven, de koppeling met CRM-systemen of e-mailmarketing voor mobiele toestellen.

 

Wie nog een stapje verder staat, kan ongetwijfeld handige tips vinden in de kennisbundel "Meer doen met e-mailmarketing". Daarnaast biedt Blinker ook 26 tips om je boodschap online beter over te brengen en 37 tips voor effectieve webformulieren.

 

Geïnteresseerden kunnen op de website van Blinker aanvinken welke whitepapers ze interessant vinden en ontvangen ze dan direct in hun mailbox.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.