Groep bloemenkwekers starten samen KAS

Groep bloemenkwekers starten samen KAS

Een groep van ongeveer twintig bloemenkwekers heeft samen KAS opgericht, een nieuw merk voor winkels die bloemen en planten verkopen. Het eerste filiaal van KAS opent op 1 oktober zijn deuren in de Markthal Rotterdam.

Ook naar Duitsland, België en online

Naast de eerste winkel in Rotterdam moeten er in de toekomst nog meer eigen winkels en shop-in-shops komen. Zo moeten er verkooppunten van KAS komen in onder andere tuincentra. KAS heeft ook de ambitie om in de toekomst door te groeien naar Duitsland en België.

 

KAS wil ook op starten met een webshop, waarvoor het een crowdfundingcampagne heeft opgezet op Symbid. Het doel is om daar 117.000 euro op te halen. Momenteel staat het opgehaalde bedrag op 4.560 euro, ongeveer vier procent van het totaal. Met het geld wil het ook een app maken, die het aankopen van bloemen en planten eenvoudiger moet maken.

 

Op de webshop wil KAS niet enkel bloemen en planten verkopen, maar wil het ook abonnementsdiensten aanbieden, voor klanten die op regelmatige basis bloemen in huis willen halen.

 

KAS wil de keten van kweker naar consument zo kort mogelijk maken en op termijn zelfs de veiling uitschakelen. Zo kan het de prijzen een stuk lager houden.

Tags: