Grootste Franse Hema opent deuren

Grootste Franse Hema opent deuren

In Tours is de grootste Franse vestiging van winkelketen Hema geopend. Het is ook meteen de veertigste vestiging van de keten in Frankrijk.

650 m²

Het filiaal van Hema in Tours, in een voormalige bioscoop, heeft een oppervlakte van 650 m² en is de eerste Franse winkel waar de assortimenten ondermode en damesmodeaccessoires van Hema zullen worden verkocht. Daarnaast werd er extra ruimte gemaakt voor het assortiment reisaccessoires en het assortiment kleine cadeautjes van Hema, de zogenaamde 'blijmakers'.

 

Ook in Tours is de winkel ingedeeld volgens het internationale concept, dat het eenvoudiger moet maken om producten terug te vinden. Daarom werd de volledige winkelvloer verdeeld in de verschillende leefruimtes van een huis. Zo zijn er de afdelingen studeren, wonen, badkamer, beauty, kind, baby, keuken en accessoires.

 

"Met de opening in Tours en onlangs in Angers maken wij het net van Hema-winkels compleet in de Franse Loirestreek. Tours is een dynamische stad met een grote economie die bekend staat als trendgevoelig en open voor nieuwe dingen. Wij zijn heel blij met deze nieuwe opening", zegt Saskia Touw, formulemanager Hema International.

Tags: