Hans Anders komt met "omnichannel superstore" | RetailDetail

Hans Anders komt met "omnichannel superstore"

Hans Anders komt met "omnichannel superstore"

Brillenketen Hans Anders opent volgende week een omnichannelwinkel in winkelcentrum Maxis Megastores in Muiden. Daar wil het e-tail, sociale media en verschillende winkelinnovaties combineren.

Opvallend en innovatief

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe winkel van Hans Anders in Muiden, behalve dat die op 8 november zijn deuren zal openen en volgens de optieker "opvallend en innovatief" zal zijn. Voor meer informatie zal het wachten zijn tot de opening van de winkel.

 

Hans Anders opende meer dan 30 jaar geleden zijn eerste winkel en heeft momenteel meer dan 250 vestigingen in Nederland en ongeveer 100 winkels in België. Daarnaast zijn er ook een aantal optiekers van Hans Anders in Frankrijk. Begin vorig jaar nam het bedrijf ook Direkt Optik over in Zweden, dat een dertigtal filialen heeft in Zweden en één in Spanje.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.