Hans Anders rolt nieuw concept uit in Den Haag

Hans Anders rolt nieuw concept uit in Den Haag

Een filiaal van optiekketen Hans Anders in Den Haag is in een nieuw kleedje gestoken en voorzien van de nieuwe winkelformule die enkele maanden geleden zijn debuut maakte in Muiden.

Technologie

"Met alle klantinzichten uit Muiden hebben we de routering en bewegwijzering in Den Haag verder verfijnd. Klanten kunnen anders wat overweldigd raken door de grote hoeveelheid monturen, zo hebben we gemerkt", aldus directeur Angeli Engels.

 

In het nieuwe concept van Hans Anders is heel wat ruimte voorzien voor technologische snufjes: zo zijn er videoschermen en interactieve digitale spiegels waarmee klanten foto's van hun nieuw montuur op sociale media kunnen posten om al in de winkel feedback van vrienden en familie te krijgen. Ook de rest van het interieur werd aangepakt om een modernere uitstraling te hebben.

 

"Dit is een natuurlijke en logische stap in de ontwikkeling die Hans Anders als kwaliteitsmerk doormaakt. Zo is onze communicatie sterk veranderd en hebben onze winkels de afgelopen jaren meer en meer een kwaliteitsuitstraling gekregen", zei Engels bij de opening van de vestiging in Muiden. "De winkel in Muiden is echt het uithangbord voor Hans Anders nieuwe stijl. Bovendien is het onze proeftuin waarin we noviteiten testen op relevantie en klantvriendelijkheid."

Tags: