Hema "beste nieuwkomer in VK" | RetailDetail

Hema "beste nieuwkomer in VK"

Hema "beste nieuwkomer in VK"

Hema is door de UK Trade & Investment uitgroepen tot 'Beste nieuwkomer op de Engelse markt', mede dankzij de populariteit van Hema's paprikachips, stroopwafels en vrolijke figuurstempels.

"Op de goede weg"

Voor Hema is het een snelle waardering, want de keten is pas sinds juni aanwezig in Londen. Eerder dit jaar opende Hema ook al zijn eerste vestiging in Spanje en dit najaar opent het in Frankrijk zijn 21e vestiging. Expansie in het buitenland is een belangrijk programmapunt bij Hema de komende jaren.

 

"We zien dat waar Hema de deuren opent in het buitenland onze winkels direct worden omarmd door het publiek. Onze succesformule om het eenvoudige bijzonder te maken door een unieke prijs, perfecte kwaliteit en verassend design aan te bieden, wordt goed opgepakt in het buitenland. De UKTI prijs onderstreept dat we op de goede weg zitten in het Verenigd Koninkrijk", zegt CEO Ronald van Zetten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.