Hema opent vijftigste Franse winkel

Hema opent vijftigste Franse winkel

De Nederlandse winkelketen Hema blijft werk maken van haar internationale expansie: in Straatsburg is vandaag de vijftigste Franse Hema geopend. Meteen werd ook de negentigste verjaardag van de keten gevierd.

Versnelde internationale expansie

De nieuwe winkel is gelegen in het winkelcentrum L’Aubette in Straatsburg en heeft een oppervlakte van 420 m². Ook daar wordt het internationale concept gebruikt, waarbij de winkel wordt opgedeeld in verschillende leefruimtes rond bepaalde thema’s, zoals studeren, wonen, koken en beauty.

 

De komende jaren zal Hema zich blijven inzetten op de versnelde expansie in het buitenland. Dat wil zeggen dat er heel wat nieuwe filialen komen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en sinds kort ook Duitsland. Begin 2017 moet er zo een winkel openen in Keulen.

 

Bij de opening van de winkel werd ook de negentigste verjaardag van de keten gevierd, met een speciale radio-uitzending vanuit de winkel, waarbij onder andere CEO Tjeerd Jegen, formatmanager Saskia Touw en ambassadeur Ed Kronenburg te gast waren.