Hema opnieuw meest onmisbare merk van Nederland

Hema opnieuw meest onmisbare merk van Nederland

Hema is voor de achtste keer op rij verkozen tot de nummer 1 in de EURIB Top-100 Onmisbare Merken. De andere bedrijven in de top-3 zijn online retailer Bol.com en de Zweedse woonketen Ikea.

Nieuwe campagne

"We zijn erg trots dat onze klanten ook dit jaar Hema het meest onmisbare merk van Nederland vinden. Een compliment waar we met de #onmisbaarHEMA-campagne op inspelen", zegt Adriana Hoppenbrouwer, format marketing director bij Hema.


Met die nieuwe campagne roept Hema zijn klanten op om via sociale media een foto te delen met zijn of haar meest onmisbare Hema-product. Klanten die deelnemen aan de actie maken daarbij kans op een waardebon van Hema.


Hema werd in 1926 opgericht in Nederland. Ondertussen heeft het bijna 700 winkels in 7 landen en heeft het 11.000 werknemers in dienst. Hema richtte onlangs al zijn winkels opnieuw in, om opnieuw meer klanten naar de winkels te lokken. Daarnaast zet het steeds meer in op internationale expansie, waarbij er meer winkels worden geopend in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk.

Tags: