Hema opnieuw meest onmisbare merk van Nederland | RetailDetail

Hema opnieuw meest onmisbare merk van Nederland

Hema opnieuw meest onmisbare merk van Nederland

Hema is voor de achtste keer op rij verkozen tot de nummer 1 in de EURIB Top-100 Onmisbare Merken. De andere bedrijven in de top-3 zijn online retailer Bol.com en de Zweedse woonketen Ikea.

Nieuwe campagne

"We zijn erg trots dat onze klanten ook dit jaar Hema het meest onmisbare merk van Nederland vinden. Een compliment waar we met de #onmisbaarHEMA-campagne op inspelen", zegt Adriana Hoppenbrouwer, format marketing director bij Hema.


Met die nieuwe campagne roept Hema zijn klanten op om via sociale media een foto te delen met zijn of haar meest onmisbare Hema-product. Klanten die deelnemen aan de actie maken daarbij kans op een waardebon van Hema.


Hema werd in 1926 opgericht in Nederland. Ondertussen heeft het bijna 700 winkels in 7 landen en heeft het 11.000 werknemers in dienst. Hema richtte onlangs al zijn winkels opnieuw in, om opnieuw meer klanten naar de winkels te lokken. Daarnaast zet het steeds meer in op internationale expansie, waarbij er meer winkels worden geopend in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.