Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept | RetailDetail

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept

Hema in Tilburg krijgt nieuw foodconcept
Shutterstock

Hema heeft in Tilburg voor het eerst in Nederland het internatonale concept gelanceerd, waarbij vooral de nieuwigheden in het restaurant opvallen. Er is zelfs een volledig live-cooking gedeelte, waarvoor ook de openingsuren werden uitgebreid.

Meer focus op avondeten

De vestiging van Hema in Tilburg sloot twee maanden geleden de deuren voor een grondige verbouwing en is de eerste winkel in Nederland die het nieuwe concept heeft gekregen. Vooral het restaurant werd daarbij aangepakt: dat is nu op de eerste verdieping te vinden, waar vroeger de bakkerij en kantoren waren.

 

In dat restaurant kunnen nu maaltijden op aanvraag vers worden bereid, en dat alles in een live-cooking gedeelte. Klanten kunnen er ook eenvoudig voorkeuren voor ingrediënten en op vlak van allergenen doorgeven. Hema gaat zich in Tilburg ook meer focussen op het avondeten en daarom worden de openingsuren door de week uitgebreid tot 19u en op donderdag tot 21u. In het weekend sluit de winkel wel nog om 18u.

 

Daarnaast wordt er een "all-day breakfast" gelanceerd en is het aantal meeneemproducten fors uitgebreid, met onder andere warme stroopwafels en smoothiebowls.

 

Ook de winkel zelf werd aangepakt: daar is nu ook het internationale concept te vinden, waarbij het assortiment wordt ingedeeld volgens een aantal werelden en er met frisse kleuren wordt gewerkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.