Hema verovert Marseille met 3 nieuwe winkels

Hema verovert Marseille met 3 nieuwe winkels

Hema gaat op korte tijd drie filialen openen in Marseille. De eerste opende vandaag, de twee andere volgen op 3 april en 23 april. Die brengen Hema intussen al op 31 Franse vestigingen, en het Franse succes doet de keten dromen van Spanje en Engeland.

31 vestigingen in Frankrijk

De eerste winkel opende zijn deuren in het Centre Commercial Valentine, een groot winkelcentrum in Marseille. De twee andere winkels komen ook in een winkelcentrum, respectievelijk Marseille Avant Cap en Marseille Grand Littoral. Met de drie winkelopeningen toont Hema verder te willen blijven uitbreiden in Frankrijk, na succesvolle filialen in Parijs, Bordeaux en het noorden van Frankrijk.

 

"De reacties van de Franse klanten zijn heel positief. Het blijft dan ook niet bij deze drie vestigingen in Marseille, we oriënteren ons op meerdere locaties in dit land", zegt CEO Ronald van Zetten. "Hema wil in alle belangrijke grote steden in Frankrijk een Hema neerzetten."

 

"We zijn er trots op dat we verder invulling kunnen geven aan onze ambitie om zowel nationaal als internationaal door te groeien, getuige ook de eerder aangekondigde openingen dit jaar in Engeland en Spanje", zegt de topman. Hema heeft ondertussen meer dan 660 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Tags: