Hema zoekt bloggers via Blog Academy Event | RetailDetail

Hema zoekt bloggers via Blog Academy Event

Hema zoekt bloggers via Blog Academy Event

Hema start dit najaar met een eigen blog en is daarvoor op zoek naar schrijftalent. Het bedrijf organiseert daartoe een vormingsevent, waarbij deelnemers 'een speciaal kijkje achter de schermen van Hema' krijgen.

Exclusief bloggersteam

Via een speciale website zoekt Hema deelnemers voor de eerste editie van zijn Blog Academy Event, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Fashiolista Agency en de Nederlandse fashionblogster Yara Michels. Inschrijven kan nog tot 24 augustus eerstkomende en wie "door de selectie heen komt, zal een uitnodiging voor dit bijzondere evenement en een plekje in het exclusieve Hema bloggers team bemachtigen."

 

Dat team zal dan bloggen over beauty en mode, wonen, eten en drinken en fotografie. Het initiatief van Hema past perfect in de trend van 'content marketing' en het gebruik van 'social influencers', die volgens marketingspecialisten een veel grotere invloed kunnen hebben op de verkoop dan traditionele reclamekanalen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.