Herman Van Beveren treedt af als CEO van Decathlon

Herman Van Beveren treedt af als CEO van Decathlon

Herman Van Beveren heeft besloten om af te treden als CEO van Decathlon België. Hij gaat een andere internationale functie invullen bij het sportwinkelbedrijf en wordt opgevolgd door Faustino Rabasot.

Leiding over fietsenmerk BTWIN

Herman Van Beveren is al 21 jaar aan de slag bij Decathlon, waarvan de laatste acht jaar als CEO van Decathlon België. Vanaf oktober gaat hij aan de slag als internationaal merkdirecteur van Decathlons fietsenhuismerk BTWIN.

 

“Een performante ploeg is al actief bij BTWIN en samen met deze ploeg wil ik alles in het werk stellen om onze stadsfietsen te optimaliseren en nog beter af te stemmen zodat verplaatsingen onder 15 kilometer door iedereen spontaan met de fiets afgelegd worden”, aldus Van Beveren. “Samen met het team is het onze doelstelling om innovatieve fietsoplossingen aan te bieden die beantwoorden aan de vraag van alle klanten met oog voor optimale veiligheid en tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.”

 

Van Beveren was tijdens zijn bewind verantwoordelijk voor de groei van het merk in België naar 27 winkels en meer dan 2.500 medewerkers.