Herman Van Beveren treedt af als CEO van Decathlon

Herman Van Beveren treedt af als CEO van Decathlon

Herman Van Beveren treedt af als CEO van Decathlon

Herman Van Beveren heeft besloten om af te treden als CEO van Decathlon België. Hij gaat een andere internationale functie invullen bij het sportwinkelbedrijf en wordt opgevolgd door Faustino Rabasot.

Leiding over fietsenmerk BTWIN

Herman Van Beveren is al 21 jaar aan de slag bij Decathlon, waarvan de laatste acht jaar als CEO van Decathlon België. Vanaf oktober gaat hij aan de slag als internationaal merkdirecteur van Decathlons fietsenhuismerk BTWIN.

 

“Een performante ploeg is al actief bij BTWIN en samen met deze ploeg wil ik alles in het werk stellen om onze stadsfietsen te optimaliseren en nog beter af te stemmen zodat verplaatsingen onder 15 kilometer door iedereen spontaan met de fiets afgelegd worden”, aldus Van Beveren. “Samen met het team is het onze doelstelling om innovatieve fietsoplossingen aan te bieden die beantwoorden aan de vraag van alle klanten met oog voor optimale veiligheid en tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.”

 

Van Beveren was tijdens zijn bewind verantwoordelijk voor de groei van het merk in België naar 27 winkels en meer dan 2.500 medewerkers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.