Honderdste Hans Anders opent dit weekend de deuren | RetailDetail

Honderdste Hans Anders opent dit weekend de deuren

Honderdste Hans Anders opent dit weekend de deuren

Op 12 november opent in Antwerpen het honderdste Belgische filiaal van de Nederlandse keten Hans Anders zijn deuren. Ook volgend jaar gaat de expansie van de optiekketen in België gewoon verder.

10 openingen in 2017

De nieuwe vestiging van Hans Anders komt er in de Stadsfeestzaal in Antwerpen.

 

Hans Anders werd in 1982 onder de doopvont gehouden in Nederland, nadat vier ondernemers besloten om een optiekketen te starten waar de prijzen minder hoog waren. Ze vonden immers dat opticiens te hoge marges opstreken bij de verkoop van een bril.

 

Amper een jaar later werd al de oversteek gemaakt naar België, met de opening van een eerste filiaal in Antwerpen. Sindsdien is het aantal filialen in België gestaag gegroeid. Dit jaar openden al tien nieuwe filialen de deuren en ook voor volgend jaar staan er al tien nieuwe openingen gepland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.