Hoven Passage in Delft breidt uit | RetailDetail

Hoven Passage in Delft breidt uit

Hoven Passage in Delft breidt uit

Van der Vorm Vastgoed gaat het winkelcentrum Hoven Passage in Delft uitbreiden naar 15.000 m², een vergroting ongeveer één vijfde. Medio 2015 moet de uitbreiding afgerond zijn.

Versstraat

Momenteel heeft winkelcentrum Hoven Passage een oppervlakte van 12.500 m². De nieuwe 2500 m² zal plaats geven aan enkele nieuwe retailers, maar ook aan bestaande huurders die willen uitbreiden.

 

De Hoven Passage is met zijn 65 winkels het grootste winkelcentrum van Delft en trekt ongeveer 90.000 bezoekers per week. Het meest opvallende aspect van het winkelcentrum is de versstraat, met daarin een groentewinkel, bakkerij, viswinkel, biologische supermarkt en een bloemist. Sinds begin deze maand is daar ook nog een slagerij bijgekomen, waarmee de eigenaar de versstraat als compleet beschouwt..

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.