Hoven Passage in Delft breidt uit | RetailDetail

Hoven Passage in Delft breidt uit

Hoven Passage in Delft breidt uit

Van der Vorm Vastgoed gaat het winkelcentrum Hoven Passage in Delft uitbreiden naar 15.000 m², een vergroting ongeveer één vijfde. Medio 2015 moet de uitbreiding afgerond zijn.

Versstraat

Momenteel heeft winkelcentrum Hoven Passage een oppervlakte van 12.500 m². De nieuwe 2500 m² zal plaats geven aan enkele nieuwe retailers, maar ook aan bestaande huurders die willen uitbreiden.

 

De Hoven Passage is met zijn 65 winkels het grootste winkelcentrum van Delft en trekt ongeveer 90.000 bezoekers per week. Het meest opvallende aspect van het winkelcentrum is de versstraat, met daarin een groentewinkel, bakkerij, viswinkel, biologische supermarkt en een bloemist. Sinds begin deze maand is daar ook nog een slagerij bijgekomen, waarmee de eigenaar de versstraat als compleet beschouwt..

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.