Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties | RetailDetail

Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties

Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties

Het Canadese Hudson’s Bay heeft drie nieuwe locaties vrijgegeven voor vestigingen in Nederland: er komen warenhuizen van Hudson’s Bay in Rotterdam en Maastricht en een filiaal van Saks Off 5th in Rotterdam.

Meer dan 200.000 vierkante meter

In Rotterdam wordt een pand met vijf verdiepingen van 23.800 m² gehuurd in de Hoogstraat: dat wordt de locatie voor een vestiging van Hudson’s Bay en een winkel van outletketen Saks Off 5th. In Maastricht huurt Hudson’s Bay dan weer een pand van 13.500 m² in de Grote Straat.

 

Met de nieuwe panden heeft Hudson’s Bay nu huurcontracten getekend voor een totale oppervlakte van 208.760 m², goed voor veertien vestigingen van warenhuisketen Hudson’s Bay en twee winkels van Saks Off 5th. Daarmee komt Hudson’s Bay steeds dichter bij zijn doelstelling om tot twintig nieuwe warenhuizen te openen in Nederland.

 

Hudson’s Bay is één van de snelst groeiende warenhuisketens ter wereld. Momenteel telt het meer dan 480 vestigingen, verdeeld over tien formules, en heeft het 66.000 werknemers in dienst. Onder andere Galeria Inno en Galeria Kaufhof behoren tot de Canadese groep.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.