Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties

Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties

Het Canadese Hudson’s Bay heeft drie nieuwe locaties vrijgegeven voor vestigingen in Nederland: er komen warenhuizen van Hudson’s Bay in Rotterdam en Maastricht en een filiaal van Saks Off 5th in Rotterdam.

Meer dan 200.000 vierkante meter

In Rotterdam wordt een pand met vijf verdiepingen van 23.800 m² gehuurd in de Hoogstraat: dat wordt de locatie voor een vestiging van Hudson’s Bay en een winkel van outletketen Saks Off 5th. In Maastricht huurt Hudson’s Bay dan weer een pand van 13.500 m² in de Grote Straat.

 

Met de nieuwe panden heeft Hudson’s Bay nu huurcontracten getekend voor een totale oppervlakte van 208.760 m², goed voor veertien vestigingen van warenhuisketen Hudson’s Bay en twee winkels van Saks Off 5th. Daarmee komt Hudson’s Bay steeds dichter bij zijn doelstelling om tot twintig nieuwe warenhuizen te openen in Nederland.

 

Hudson’s Bay is één van de snelst groeiende warenhuisketens ter wereld. Momenteel telt het meer dan 480 vestigingen, verdeeld over tien formules, en heeft het 66.000 werknemers in dienst. Onder andere Galeria Inno en Galeria Kaufhof behoren tot de Canadese groep.