Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties | RetailDetail

Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties

Hudson’s Bay bevestigt opnieuw drie Nederlandse locaties

Het Canadese Hudson’s Bay heeft drie nieuwe locaties vrijgegeven voor vestigingen in Nederland: er komen warenhuizen van Hudson’s Bay in Rotterdam en Maastricht en een filiaal van Saks Off 5th in Rotterdam.

Meer dan 200.000 vierkante meter

In Rotterdam wordt een pand met vijf verdiepingen van 23.800 m² gehuurd in de Hoogstraat: dat wordt de locatie voor een vestiging van Hudson’s Bay en een winkel van outletketen Saks Off 5th. In Maastricht huurt Hudson’s Bay dan weer een pand van 13.500 m² in de Grote Straat.

 

Met de nieuwe panden heeft Hudson’s Bay nu huurcontracten getekend voor een totale oppervlakte van 208.760 m², goed voor veertien vestigingen van warenhuisketen Hudson’s Bay en twee winkels van Saks Off 5th. Daarmee komt Hudson’s Bay steeds dichter bij zijn doelstelling om tot twintig nieuwe warenhuizen te openen in Nederland.

 

Hudson’s Bay is één van de snelst groeiende warenhuisketens ter wereld. Momenteel telt het meer dan 480 vestigingen, verdeeld over tien formules, en heeft het 66.000 werknemers in dienst. Onder andere Galeria Inno en Galeria Kaufhof behoren tot de Canadese groep.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.