Husse wil ook in 2015 verder groeien

Husse wil ook in 2015 verder groeien

Husse, de Europese marktleider in het aan huis leveren van dierenvoeding, wil in Nederland verder uitbreiden tot een landelijke dekking. Onlangs opende de tiende franchisewinkel zijn deuren.

Nieuw logistiek centrum

"We zijn voor volledige dekking van de provincie Zuid-Holland nog op zoek naar ambitieuze franchisenemers voor zowel Rotterdam als Gouda. Gezien de enorme potentie die deze regio's hebben is dan ook de verwachting dat wij deze spoedig kunnen presenteren. Uiteraard zijn we ook voor de rest van Nederland nog op zoek naar ondernemers", zegt formulemanager Jacques Kooiker aan De Nationale Franchisegids.

 

Om de groei beter te ondersteunen verhuist Husse vanaf 1 juni naar een groter logistiek centrum in Drachten. Het magazijn in dat pand is vele malen groter dan het huidige en er is ook meer kantoorruimte. Klanten moeten bij Husse gewoon online of via telefoon hun bestelling plaatsen. Die wordt daarna aan huis geleverd op basis van een vaste dienstregeling. De formule werd 21 jaar geleden gelanceerd en is sindsdien jaarlijks gemiddeld met 25 procent gegroeid.

Tags: