ING schakelt contactloos betalen in | RetailDetail

ING schakelt contactloos betalen in

ING schakelt contactloos betalen in

ING schakelt vandaag bij vier miljoen betaalpassen de mogelijkheid in om contactloos te betalen. De helft van de klanten van de bank kan vanaf nu gebruik maken van deze nieuwe betaalmethode.

Andere helft volgt gauw

De bank ziet in contactloos betalen een belangrijke vervanger van contant geld en de chipknip voor het doen van kleinere betalingen. Daarmee kan de afhandelingstijd bij de kassa's worden verkort, omdat bij bedragen tot 25 euro klanten alleen nog hun pasje bij de terminal hoeven te houden, bij hogere bedragen wordt net als nu de pincode gevraagd.

 

De overige klanten van ING krijgen de komende periode een pas die geschikt is voor mobiel betalen. Wie de mogelijkheid wil uitzetten, kan dit via de site voor internetbankieren van de organisatie. Ook andere banken zijn bezig hun pasjes geschikt te maken voor mobiel betalen. Intussen zijn er in Nederland al dertigduizend betaalautomaten geschikt gemaakt voor de nieuwe betaalmethode.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.