INretail-directeur Van der Zee naar KNVB | RetailDetail

INretail-directeur Van der Zee naar KNVB

INretail-directeur Van der Zee naar KNVB

Jan Dirk van der Zee, algemeen directeur van INretail, is na 16 jaar bij de brancheorganisatie verhuisd naar de KNVB. Hij gaat daar aan de slag als directeur amateurvoetbal.

Van passie beroep maken

"De kans om ook van mijn andere passie, namelijk sport en voetbal in het bijzonder, mijn beroep te kunnen maken, komt maar één keer voorbij. Zo'n uitdaging kan ik alleen maar met beide handen aangrijpen," aldus Van der Zee. De directeur werkte 16 jaar voor INretail, waarvan 11 jaar als directeur voor non-food retail. Hij was daarbij onder andere verantwoordelijk voor de integratie van CBW en Mitex tot INretail.

 

"INretail gaat haar directeur missen. Jan Dirk van der Zee kan met een uitstekend gevoel terugblikken op enerverende jaren, waarin de organisatie zich onder zijn leiding ontwikkelde tot de grootste non-food brancheorganisatie van ons land. Inmiddels maken we ons sterk voor de belangen van 16.000 winkels", constateert Jan Meerman, bestuursvoorzitter van INretail.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.