Intersport opent twee nieuwe vestigingen | RetailDetail

Intersport opent twee nieuwe vestigingen

Intersport opent twee nieuwe vestigingen

Sportwinkelketen Intersport heeft in Vleuten en Nijverdal zijn 73e en 74e vestiging geopend. De winkel in Nijverdal wordt uitgebaat door voetbalspeler Ramon Zomer van voetbalclub Heracles.

Kleine en grote winkel

De winkel in Vleuten is met zijn 400 vierkante meter aan de kleine kant en wordt uitgebaat door Alfons Verroen en zijn vrouw Sharon Schipperijn. Het filiaal zal zich voornamelijk focussen op sportperformance-activiteiten, met hockey, tennis, voetbal, fitness, bad en outdoor als specialisaties.


"Mijn vrouw en ik zijn nauw betrokken bij een aantal sportverenigingen in de omgeving. Met onze Intersportwinkel verwachten we sportievelingen in en rond Vleuten goed te kunnen bedienen. Op en na onze recente opening hebben we al veel enthousiaste reacties gekregen", zegt Alfons Verroen.


In Nijverdal gaat professioneel voetballer Ramon Zomer zijn carrière combineren met die van zelfstandig ondernemer. "Zelfstandig ondernemer worden is een oude droom van mij, naast een carrière als profvoetballer. Het is natuurlijk fantastisch om mijn twee passies met elkaar te kunnen combineren", aldus Zomer.


Zijn winkel in Nijverdal heeft een oppervlakte van 800 vierkante meter en zal naast de grote merken ook producten van het huismerk van Intersport verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.