Intersport opent twee nieuwe vestigingen

Intersport opent twee nieuwe vestigingen

Sportwinkelketen Intersport heeft in Vleuten en Nijverdal zijn 73e en 74e vestiging geopend. De winkel in Nijverdal wordt uitgebaat door voetbalspeler Ramon Zomer van voetbalclub Heracles.

Kleine en grote winkel

De winkel in Vleuten is met zijn 400 vierkante meter aan de kleine kant en wordt uitgebaat door Alfons Verroen en zijn vrouw Sharon Schipperijn. Het filiaal zal zich voornamelijk focussen op sportperformance-activiteiten, met hockey, tennis, voetbal, fitness, bad en outdoor als specialisaties.


"Mijn vrouw en ik zijn nauw betrokken bij een aantal sportverenigingen in de omgeving. Met onze Intersportwinkel verwachten we sportievelingen in en rond Vleuten goed te kunnen bedienen. Op en na onze recente opening hebben we al veel enthousiaste reacties gekregen", zegt Alfons Verroen.


In Nijverdal gaat professioneel voetballer Ramon Zomer zijn carrière combineren met die van zelfstandig ondernemer. "Zelfstandig ondernemer worden is een oude droom van mij, naast een carrière als profvoetballer. Het is natuurlijk fantastisch om mijn twee passies met elkaar te kunnen combineren", aldus Zomer.


Zijn winkel in Nijverdal heeft een oppervlakte van 800 vierkante meter en zal naast de grote merken ook producten van het huismerk van Intersport verkopen.

Tags: