Joanna Lumley trapt Drie Dwaze Dagen Bijenkorf af | RetailDetail

Joanna Lumley trapt Drie Dwaze Dagen Bijenkorf af

Joanna Lumley trapt Drie Dwaze Dagen Bijenkorf af

De Britse actrice Joanna Lumley is het gezicht van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Ze speelt de hoofdrol in een reclamecampagne en zal ook aanwezig zijn bij de start van de Drie Dwaze Dagen in Amsterdam.

2 miljoen bezoekers

Tijdens de Drie Dwaze Dagen geeft de Bijenkorf drie koffers weg, die door bezoekers kunnen gewonnen worden. De Britse Joanna Lumley, die in onze contreien vooral bekend is vanwege haar rol als Patsy in de komische reeks Absolutely Fabulous, zal één koffer dan persoonlijk overhandigen aan de winnaar. De andere twee koffers zullen weggegeven worden aan de hand van berichten op sociale media.


Robert Bohemen, directeur marketing van de Bijenkorf, heeft alvast hoge verwachtingen voor de Drie Dwaze Dagen. Tijdens de actie verwacht hij ongeveer 2 miljoen bezoekers in de filialen van de warenhuisketen en in de webwinkel. Volgens hem zal ongeveer één derde van de bezoekers via de webwinkel komen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.