Joanna Lumley trapt Drie Dwaze Dagen Bijenkorf af | RetailDetail

Joanna Lumley trapt Drie Dwaze Dagen Bijenkorf af

Joanna Lumley trapt Drie Dwaze Dagen Bijenkorf af

De Britse actrice Joanna Lumley is het gezicht van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Ze speelt de hoofdrol in een reclamecampagne en zal ook aanwezig zijn bij de start van de Drie Dwaze Dagen in Amsterdam.

2 miljoen bezoekers

Tijdens de Drie Dwaze Dagen geeft de Bijenkorf drie koffers weg, die door bezoekers kunnen gewonnen worden. De Britse Joanna Lumley, die in onze contreien vooral bekend is vanwege haar rol als Patsy in de komische reeks Absolutely Fabulous, zal één koffer dan persoonlijk overhandigen aan de winnaar. De andere twee koffers zullen weggegeven worden aan de hand van berichten op sociale media.


Robert Bohemen, directeur marketing van de Bijenkorf, heeft alvast hoge verwachtingen voor de Drie Dwaze Dagen. Tijdens de actie verwacht hij ongeveer 2 miljoen bezoekers in de filialen van de warenhuisketen en in de webwinkel. Volgens hem zal ongeveer één derde van de bezoekers via de webwinkel komen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.