Kevin Kaeses nieuwe algemeen directeur Cash Converters België | RetailDetail

Kevin Kaeses nieuwe directeur Cash Converters

Kevin Kaeses nieuwe directeur Cash Converters

Cash Converters België heeft Kevin Kaeses aangeduid als zijn nieuwe algemeen directeur. De voorbije drie jaar was Kaeses business development manager voor Frankrijk bij Tom & Co.

Nieuwe winkel in Messancy

Kaeses krijgt de opdracht om het de wereldleider in tweedehands artikelen verder uit te breiden in België. "We zitten nog maar aan het begin van een tendens die in de volgende decennia nog duidelijker zal worden", vertelt hij.

 

Cash Converters telt wereldwijd meer dan 700 winkels, waarvan dertig in België. Die Belgische filialen bereikten in 2015 meer dan een miljoen klanten en haalden daarbij een omzet 57 miljoen euro, 14% meer dan een jaar eerder.

 

De dertigste Belgische winkel van Cash Converters werd op 12 december geopend in Messancy bij Aarlen. Het filiaal van 450 m² is het eerste in de provincie Luxemburg. De eerste Belgische vestiging opende twintig jaar geleden al zijn deuren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.