Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Keymusic opent nieuw filiaal in Apeldoorn

Muziekwinkelketen Keymusic opent op 29 oktober een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Het is ondertussen al de achttiende winkel van de keten.

City Store

Voor de winkel in Apeldoorn werd gekozen voor het concept van de City Store: die verkoopt een groter assortiment aan instrumenten en DJ-apparatuur dan de kleinere Express Store, maar is wel kleiner dan het grootste formaat, de Experience Stores.

 

De vestiging in de Asselsestraat, in het centrum van Apeldoorn, staat onder leiding van Mark van der Ende, die tijdens zijn dagtaak wordt bijgestaan door Gerrit Scholten en Rik Pullen.

 

Keymusic is dit jaar bezig met een fikse expansie: eerder dit jaar opende het al nieuwe winkels in Amsterdam, Brussel en Ninove. “Juist in de tijd van webshops en internetaankopen vinden we onze muziekwinkels extra belangrijk. Via een webshop kun je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk”, zegt gedelegeerd bestuurder Francky Dedeyne.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Franchisesector sneller gegroeid dan hele Nederlandse economie

14/06/2018

Terwijl de Nederlandse economie in de periode 2015-2017 met 7,37% groeide, klokte de franchisesector af op een groei van 7,57%. En dat ondanks de lichte daling van het aantal formules en vooral de "dieprode cijfers" van de modesector.

Ludo Bijvoet is nieuwe topman Blokker

14/06/2018

Het management van Blokker is weer compleet: Ludo Bijvoet - vandaag topman van Xenos - heeft vanaf 1 juli de leiding bij de winkelketen in moeilijkheden, Frank Cocx wordt financieel directeur. Linda Keijzer gaat Xenos leiden.