Kijkshop heeft nieuwe directie

Kijkshop heeft nieuwe directie

Menno de Boer gaat Frank Pruijn opvolgen als COO van Kijkshop. Die laatste maakt immers de overstap naar Praxis, waar hij de taak van directeur operations zal opnemen.

Nog meer verschuivingen binnen directie

Menno de Boer komt over van Breezz Nederland, onderdeel van Ziggo, waar hij de afgelopen twee jaar actief was als marketingdirecteur. Daarvoor werkte hij geruime tijd bij Telfort, waar hij verscheidene functies uitoefende. Nu wordt hij dus verantwoordelijk voor de webshop, de meer dan honderd winkels en de business-to-business-tak van Kijkshop.


Bij Kijkshop wordt ook nog Bart van Ham aangesteld als nieuwe commercieel directeur. Hij komt over van Typhone, waar hij naast commercieel directeur ook aandeelhouder was.

 

Kijkshop werd in 1973 opgericht in Nederland. In de winkels kunnen klanten producten bekijken achter glazen vitrines en bij een aankoop moeten ze een code doorgeven aan de werknemer achter de balie, die het product dan uit het magazijn kan gaan halen. Zo kan het bedrijf kosten besparen op personeel. Tot 2007 had de keten ook enkele filialen in België onder de naam Bestsellers.

Tags: