Kris Van Strydonck gaat bpost-dochter leiden

Kris Van Strydonck gaat bpost-dochter leiden
Ubiway Retail

Kris Van Strydonck wordt de nieuwe algemeen directeur bij persdistributeur en bpost-dochter Ubiway Retail. Hij volgt Benoit Dewaele op.

 

Organisatiestructuur

In juni 2018 stelde Ubiway Retail zijn nieuwe organisatiestructuur voor, met Benoit Dewaele als vervangend algemeen directeur en met Katleen Vanhaekendover, Jeroen Demeersseman en Tim Baert aan het hoofd van de drie departementen : het operationele, de verkoop en de marketing.

 

De functie die tijdelijk werd ingevuld door Dewaele gaat nu worden opgenomen door Kris Van Strydonck, die voordien directielid was bij Delhaize en er bevoegd was voor strategie, e-commerce en ontwikkeling van het winkelnetwerk. In het verleden was hij bij de supermarktketen ook operationeel verantwoordelijk voor het netwerk van aangesloten winkels en voor de Luxemburgse activiteiten.

 

Ubiway Retail rekent op de ervaring en expertise van Van Strydonck om de verdere uitbouw van het netwerk te verzekeren. Het bedrijf, sinds december een dochteronderneming van Bpost, omvat vier ketens: Press Shop, Relay, Hello! en Hubiz. Samen tellen ze 220 verkooppunten op strategische plaatsen als stations en luchthavens.