Laatste kans ‘Early Bird’ voor RetailDetail Omnichannel & E-commerce Congress

RetailDetail organisert op 6 februari 2019 het Omnichannel & E-commerce Congress
Foto: RetailDetail

Vanavond loopt de Early Bird-actie voor het RetailDetail Omnichannel & E-commerce Congress van 6 februari af. Grijp dus nu je kans om nog aan het verlaagde tarief van 445 in plaats van 545 euro te boeken.

 

Wanneer digitaal het nieuwe normaal is

Een webapotheek voor je huisdier? Met dat unieke businessidee gaat internetondernemer Sven De Waele, ook de man achter het vroegere Fundoo, aan de slag. Pharmapets brengt het gemak van e-commerce naar de dierenwereld en ziet daarin nog heel wat potentieel: de omzet moet verdubbelen ten opzichte van vorig jaar. Hoe, dat vertelt De Waele op het RetailDetail Omnichannel & E-commerce Congress op 6 februari.


Het verschil maken in een wereld waar digitaal het nieuwe normaal is, is ook waar alles om draait bij Smartphoto. CCO Ilse Van Vaerenbergh legt op 6 februari uit hoe de printdienst zo relevant mogelijk wil zijn voor haar doelgroep en daarvoor slimme keuzes maakt. 


De zoektocht naar relevantie is immers belangrijker dan ooit, niet het minst sinds de komst van Amazon, “de retailer die alles op zijn kop zet”. In haar gelijknamige boek over de e-commercereus uit Seattle fileert Natalie Berg het succes van het bedrijf en wat we ervan kunnen leren. Op het RetailDetail Omnichannel & E-commerce Congress stelt ze het boek exclusief voor.

 

Laatste dag Early Bird-tarief

Dit alles kun je tot vanavond aan het Early Bird-tarief van 445 euro (excl. kosten & BTW) meemaken, daarna is de kortingsactie onherroepelijk voorbij. Klik dus snel hier om je plaats te reserveren.


Voor retailers is er de speciale prijs van 275 euro (excl. kosten & BTW). Je kunt die kortingscode aanvragen door een e-mail te sturen naar info@retaildetail.be, met vermelding van de bedrijfsnaam en de naam van de personen waarvoor je een korting wenst aan te vragen. Binnen de werkdag ontvang je feedback.