Le Roi de la Capote opent dit jaar winkel in Parijs | RetailDetail

Le Roi de la Capote opent dit jaar winkel in Parijs

Le Roi de la Capote opent dit jaar winkel in Parijs

De online condoomwinkel Le Roi de la Capote gaat op het einde van dit jaar een eerste fysieke winkel openen in Parijs.

Volledig in teken van anticonceptie

De winkel zal volledig in het teken staan van anticonceptiemiddelen. Zo zal je er natuurlijk condooms kunnen kopen voor mannen en vrouwen, maar je zal er bijvoorbeeld ook zwangerschapstesten vinden.

 

Le Roi de la Capote is de grootste distributeur van They Fit-condooms in Europa en in de winkel zullen ze alle 95 grootte-opties aanbieden. Klanten zullen wel op voorhand hun afmetingen moeten weten, want Marc Pointel, oprichter van de site en binnenkort ook uitbater van de winkel, weet dat het risico om dat te doen in de winkel te groot is. "Ik ben geen dokter en ik weet dat ik tegenstanders heb, die niet zullen twijfelen om foto's te nemen in de achterkamer om me in diskrediet te brengen."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.