Le Roi de la Capote opent dit jaar winkel in Parijs | RetailDetail

Le Roi de la Capote opent dit jaar winkel in Parijs

Le Roi de la Capote opent dit jaar winkel in Parijs

De online condoomwinkel Le Roi de la Capote gaat op het einde van dit jaar een eerste fysieke winkel openen in Parijs.

Volledig in teken van anticonceptie

De winkel zal volledig in het teken staan van anticonceptiemiddelen. Zo zal je er natuurlijk condooms kunnen kopen voor mannen en vrouwen, maar je zal er bijvoorbeeld ook zwangerschapstesten vinden.

 

Le Roi de la Capote is de grootste distributeur van They Fit-condooms in Europa en in de winkel zullen ze alle 95 grootte-opties aanbieden. Klanten zullen wel op voorhand hun afmetingen moeten weten, want Marc Pointel, oprichter van de site en binnenkort ook uitbater van de winkel, weet dat het risico om dat te doen in de winkel te groot is. "Ik ben geen dokter en ik weet dat ik tegenstanders heb, die niet zullen twijfelen om foto's te nemen in de achterkamer om me in diskrediet te brengen."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.