Lidl koopt winkelcentrum in Waalwijk | RetailDetail

Lidl koopt winkelcentrum in Waalwijk

Lidl koopt winkelcentrum in Waalwijk

Supermarktketen Lidl heeft in Waalwijk het buurtwinkelcentrum Laageinde gekocht. Momenteel heeft het bedrijf wel nog geen nieuws over de toekomstige invulling ervan. Lidl heeft zelf al jaren een vestiging in het winkelcentrum.

Renovatie of nieuwbouw?

Momenteel zouden de gemeente Waalwijk en Lidl nog in gesprek zijn over mogelijke plannen met het gebouw, zegt wethouder Judith Keijzers aan het Brabants Dagblad. Zij bevestigt dat er inderdaad nog geen definitieve plannen zijn. De gesprekken worden dan ook erg breed gehouden: zo liggen er plannen op tafel voor een renovatie, maar wordt er ook gedacht aan een complete sloop en nieuwbouw.

 

Lidl kocht in januari ook al winkelboulevard De Havenaer in Nijkerk. Ook daar had het al een vestiging en besloot het eigenaar van het volledige terrein te worden. Eerder investeerde het ook al in het winkelcentrum Heyhoef in Tilburg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.