Lidl opent dumpsuper Now or Never

Lidl opent dumpsuper Now or Never

Supermarktketen Lidl opent eind deze maand een winkel in Terneuzen onder de naam Now or Never. Daar gaat het overschotten uit het non-foodassortiment verkopen tegen dumpprijzen, in navolging van de opkomende dumpsupermarkten.

Voormalig Lidl-filiaal

De nieuwe winkel opent op 30 augustus zijn deuren in de Oranjestraat in Terneuzen, in een pand dat al langer in handen is van Lidl. De Duitse keten verliet het pand echter in 2008 voor een nieuwe locatie en sindsdien stond het leeg.

 

Nu besluit Lidl de winkel dus zelf nieuw leven in te blazen met de lancering van Now or Never, een non-foodconcept. In de winkel zal Lidl overschotten uit zijn non-foodgamma van andere winkels verkopen tegen extreem lage prijzen.

 

Het aantal dumpsupermarkten in Nederland blijft zo gestaag groeien. Tot voor kort waren Lidl en Aldi de goedkoopste op de markt, maar nu gaan ketens als Mega Food Stunter en Op=Op Voordeelshop daar nog onder met de verkoop van overschotten tegen dumpprijzen. Lidl heeft nu besloten om daar ook een graantje van mee te pikken, zij het dan enkel in non-food.

Tags: