Lief! Lifestyle heropent in Lelystad

Lief! Lifestyle heropent in Lelystad

Op 1 september kunnen klanten weer terecht bij het filiaal van Lief! Liefstyle in Lelystad. Die winkel werd eind juni "definitief" gesloten na het faillissement van het merk, maar krijgt nu dus toch nog een kans.

Twee jaar op rij verliesmakend

Lief! Lifestyle had eerder gezegd dat het enkel nog de conceptwinkel in Sliedrecht open houden na de doorstart, maar vanaf 1 september zal dus ook de winkel in het outletcentrum Bataviastad terug geopend worden.

 

Het merk werd in mei van dit jaar failliet verklaard, maar kon in juni een doorstart maken. Het was de Duitse groep Kanz Financial Holding die het merk een reddingsboei toewierp. Die groep heeft ook de merken Marc O'Polo en Miss Sixty in zijn portfolio.

 

Vlak na de doorstart werd gezegd dat enkel de winkel in Sliedrecht en webshop zeker open zouden blijven. Een maand later kwam het nieuws dat de vijf andere winkels, waarvan één in België, definitief de deuren zouden sluiten. Die keuze werd toen gemaakt, omdat de keten al twee jaar op rij verlies maakte. Toch werd er nu dus op dat besluit teruggekomen.

Tags: