Lucardi Juwelier verhuist in Den Haag | RetailDetail

Lucardi Juwelier verhuist in Den Haag

Lucardi Juwelier verhuist in Den Haag

De keten Lucardi Juwelier heeft voor het weekend een nieuwe vestiging geopend in de Spuistraat in Den Haag. Het is de heropening van een winkel die eerder te vinden was in de Venestraat, maar nu dus een nieuwe locatie heeft.

 

Meer publiek in Spuistraat

"Door de opening van de nieuwe passage zagen we dat de toestroom van consumenten enorm toenam in de Spuistraat," aldus directeur Theo Koomen. "Door de opening van nieuwe grote winkels, zoals H&M, werd dit alleen maar versterkt. We hadden het gevoel dat het publiek in de Venestraat terugliep. Dit was voor ons de voornaamste reden om de winkel te verhuizen. Ik denk dat we nu in het mooiste stukje van Den Haag zitten."


Daarnaast wilde Lucardi Juwelier het oude pand stilaan gaan vernieuwen. "De oude winkel bestond al 20 jaar. Het straalde niet meer uit wat we uit wilden stralen als toegankelijke en verrassende juwelier." Het nieuwe interieur in de Spuistraat heeft veel meer ruimte en maakt ook veel gebruik van glas om de collectie goed tot zijn recht te laten komen. Er werden ook een aantal vernieuwingen ingevoerd die moeten bijdragen tot de milieuvriendelijkheid van de winkel, zoals ledverlichting.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.