Lucardi Juwelier verhuist in Den Haag

Lucardi Juwelier verhuist in Den Haag

De keten Lucardi Juwelier heeft voor het weekend een nieuwe vestiging geopend in de Spuistraat in Den Haag. Het is de heropening van een winkel die eerder te vinden was in de Venestraat, maar nu dus een nieuwe locatie heeft.

 

Meer publiek in Spuistraat

"Door de opening van de nieuwe passage zagen we dat de toestroom van consumenten enorm toenam in de Spuistraat," aldus directeur Theo Koomen. "Door de opening van nieuwe grote winkels, zoals H&M, werd dit alleen maar versterkt. We hadden het gevoel dat het publiek in de Venestraat terugliep. Dit was voor ons de voornaamste reden om de winkel te verhuizen. Ik denk dat we nu in het mooiste stukje van Den Haag zitten."


Daarnaast wilde Lucardi Juwelier het oude pand stilaan gaan vernieuwen. "De oude winkel bestond al 20 jaar. Het straalde niet meer uit wat we uit wilden stralen als toegankelijke en verrassende juwelier." Het nieuwe interieur in de Spuistraat heeft veel meer ruimte en maakt ook veel gebruik van glas om de collectie goed tot zijn recht te laten komen. Er werden ook een aantal vernieuwingen ingevoerd die moeten bijdragen tot de milieuvriendelijkheid van de winkel, zoals ledverlichting.