Marketingdirecteur V&D gaat aan de slag bij Hema | RetailDetail

Marketingdirecteur V&D gaat aan de slag bij Hema

Marketingdirecteur V&D gaat aan de slag bij Hema

Adriana Hoppenbrouwer verlaat V&D en gaat aan de slag bij Hema. De marketingdirecteur van V&D gaat diezelfde functie invullen bij haar nieuwe werkgever.

La Place belangrijker

Ze wordt opgevolgd door Kim Kleine Staarman, die sinds juni 2013 verantwoordelijk is voor de marketing van restaurantketen La Place en vanaf 1 augustus 2015 die functie zal combineren met die van marketingdirecteur bij V&D. V&D had eerder al aangegeven dat La Place een belangrijkere plaats zou krijgen binnen het bedrijf en de combinatie van die twee functies hoort ongetwijfeld binnen die strategie.

 

Hoppenbrouwer was bijna twee jaar in dienst als marketingdirecteur bij V&D, daarvoor werkte iets meer dan drie jaar als global head of marketing bij Hunkemöller en was ze in verschillende functies meer dan vier jaar in dienst bij het sportmerk Nike.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.