Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek | RetailDetail

Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek

Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek

Keten van dierenspeciaalzaken Maxi Zoo heeft een nieuw filiaal in Boortmeerbeek geopend, waarmee het totaal aantal filialen in België op 41 komt te staan. De winkel opende midden november al de deuren, maar op 2 en 3 december wordt de opening officieel gevierd.

Sterkere positie in Vlaams-Brabant

Met de nieuwe winkel wil Maxi Zoo zijn positie in de provincie Vlaams-Brabant versterken. Daarom werd ook gekozen voor de locatie langs de Leuvensesteenweg, die Mechelen en Leuven met elkaar verbindt. De nieuwe vestiging is er te vinden naast de Albert Heijn.

 

"Op de winkelvloer bij Maxi Zoo hechten we veel belang aan het geven van individueel advies op maat van de klant. We willen hierdoor een partner én vriend worden van baasjes en hun huisdieren. Ons doel? Deskundige specialisten zijn voor alles wat te maken heeft met huisdieren. Gelukkig kunnen we in dit ruime pand een groot aanbod laten zien, waardoor we sneller de klanten van dienst kunnen zijn met het geschikte product.", aldus filiaalleider Vanessa Claus.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.