Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek | RetailDetail

Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek

Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek

Keten van dierenspeciaalzaken Maxi Zoo heeft een nieuw filiaal in Boortmeerbeek geopend, waarmee het totaal aantal filialen in België op 41 komt te staan. De winkel opende midden november al de deuren, maar op 2 en 3 december wordt de opening officieel gevierd.

Sterkere positie in Vlaams-Brabant

Met de nieuwe winkel wil Maxi Zoo zijn positie in de provincie Vlaams-Brabant versterken. Daarom werd ook gekozen voor de locatie langs de Leuvensesteenweg, die Mechelen en Leuven met elkaar verbindt. De nieuwe vestiging is er te vinden naast de Albert Heijn.

 

"Op de winkelvloer bij Maxi Zoo hechten we veel belang aan het geven van individueel advies op maat van de klant. We willen hierdoor een partner én vriend worden van baasjes en hun huisdieren. Ons doel? Deskundige specialisten zijn voor alles wat te maken heeft met huisdieren. Gelukkig kunnen we in dit ruime pand een groot aanbod laten zien, waardoor we sneller de klanten van dienst kunnen zijn met het geschikte product.", aldus filiaalleider Vanessa Claus.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.