Mechelen bundelt handelaars in online databank

Mechelen bundelt handelaars in online databank

De Mechelse handelaars zijn voortaan allemaal te vinden op een interactieve stadskaart op de vernieuwde website shoppeninmechelen.be. Bezoekers kunnen er zoeken per branche of op de naam van de winkel.

Handelaars kunnen gegevens zelf aanvullen

Op de site is allerhande informatie te vinden over de winkels en er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website van de handelaar zelf, als die er een heeft. Die handelaars kunnen de gegevens op de site trouwens zelf aanvullen: “We roepen de handelaars op om hun gegevens indien nodig verder aan te vullen zodat de handelaarsdatabank zo volledig mogelijk is”, zegt schepen van Economie Katleen Den Roover. Handelaars die nog niet op de site te vinden zijn, kunnen contact opnemen met de dienst Economie van de stad.

 

Naast de interactieve kaart is er op de shoppeninmechelen.be nog heel wat informatie te vinden voor de consument, zoals de beste manier om naar de stad te komen en meer informatie over de wekelijkse markt.

 

“Momenteel staat de nieuwe site helemaal in het teken van eindejaarsshopping. De website geeft een mooi overzicht van alles wat er deze weken te beleven is op winkelgebied: van zondagopening tot een laatavondshopping, de inpakbar en de Joe Kerstparade”, aldus de economieschepen.

Tags: