Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit | RetailDetail

Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Het Mechelse Ecokoeriers, dat op een ecologische manier aankopen bij handelaars uit de binnenstad aan huis levert bij de klant, heeft zijn dienstverlening verder uitgebreid. Zo biedt het nu ook opslagplaatsen voor seizoensgebonden items aan.

Elke dag beschikbaar

Ecokoeriers breidt uit met de nieuwe dienst ‘In de box’: daarin kunnen klanten verschillende seizoensgebonden artikelen, zoals kerstversiering of tuinmeubelen, laten opslaan en die één keer per jaar laten leveren of ophalen door Ecokoeriers.

 

Consumenten die gaan winkelen in de Mechelse binnenstad, kunnen ook beroep doen op Ecokoeriers om hun boodschappen later aan huis te laten leveren. “Mensen denken nog te vaak dat het enkel kan op shoppingzondagen of tijdens de zaterdagse markt, maar onze twee fietskoeriers halen dagelijks boodschappen op bij Mechelse handelaars en bezorgen ze thuis in Mechelen en de deelgemeenten”, zeggen zaakvoerders Veerle De Wael en Inneke Vos aan madeinmechelen.be.

 

Shoppers mogen daarbij hun aankopen achterlaten in één van de deelnemende winkels en voor een bedrag van vijf euro wordt alles later aan huis geleverd. Voorlopig gaat het vooral over kleinere aankopen, maar Ecokoeriers test ook een elektrische wagen voor het vervoer van grotere items.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.