Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Mechelse Ecokoeriers breidt aantal services uit

Het Mechelse Ecokoeriers, dat op een ecologische manier aankopen bij handelaars uit de binnenstad aan huis levert bij de klant, heeft zijn dienstverlening verder uitgebreid. Zo biedt het nu ook opslagplaatsen voor seizoensgebonden items aan.

Elke dag beschikbaar

Ecokoeriers breidt uit met de nieuwe dienst ‘In de box’: daarin kunnen klanten verschillende seizoensgebonden artikelen, zoals kerstversiering of tuinmeubelen, laten opslaan en die één keer per jaar laten leveren of ophalen door Ecokoeriers.

 

Consumenten die gaan winkelen in de Mechelse binnenstad, kunnen ook beroep doen op Ecokoeriers om hun boodschappen later aan huis te laten leveren. “Mensen denken nog te vaak dat het enkel kan op shoppingzondagen of tijdens de zaterdagse markt, maar onze twee fietskoeriers halen dagelijks boodschappen op bij Mechelse handelaars en bezorgen ze thuis in Mechelen en de deelgemeenten”, zeggen zaakvoerders Veerle De Wael en Inneke Vos aan madeinmechelen.be.

 

Shoppers mogen daarbij hun aankopen achterlaten in één van de deelnemende winkels en voor een bedrag van vijf euro wordt alles later aan huis geleverd. Voorlopig gaat het vooral over kleinere aankopen, maar Ecokoeriers test ook een elektrische wagen voor het vervoer van grotere items.