Na Antwerpen en Namen opent Kärcher ook in Brussel

Na Antwerpen en Namen opent Kärcher ook in Brussel

Het Duitse Kärcher opent een derde winkel in België: na Antwerpen en Namen is het Brusselse Sint-Pieters-Leeuw aan de beurt. Daar wil het tachtig jaar oude familiebedrijf zijn hogedrukreinigers tentoon spreiden in een winkel van 400 m².

Voor professionelen en eindgebruikers

Het derde Belgische Kärcher Center dat in eigen beheer wordt uitgebaat, moet de Duitsers een betere toegang geven tot de Brusselse markt. Het center van 600 m² wordt grotendeels opgevuld met een winkel, die zowel voor professionelen als voor eindgebruikers openstaat. “In de regio is er zoveel potentieel dat wij kunnen benutten. De streek is dichtbevolkt en er zijn veel interessante bedrijven gevestigd,” zegt algemeen directeur Kees Wagtmans van Kärcher Belux. “Dit Kärcher Center (...) garandeert een actieve aanwezigheid in deze regio.”

 

Kärcher werd in 1935 opgericht en verkocht vorig jaar bijna 12,9 miljoen producten, goed voor een omzet van 2,22 miljard euro. Dankzij de toevoeging van een Brusselse winkel nadert de firma, die nog steeds in handen is van de familie van oprichter Alfred Kärcher, de mijlpaal van 600 centers over de hele wereld.