Nettorama heeft nieuwe slogan | RetailDetail

Nettorama heeft nieuwe slogan

Nettorama heeft nieuwe slogan

Discountketen Nettorama heeft een nieuwe slogan voor producten die goedkoper worden naargelang klanten er meer van kopen. De nieuwe slogan komt er omdat die beter in de mond ligt.

Nieuwe winkels

De huidige slogan voor dergelijke producten is 'Actie volumevoordeel', maar die zal op termijn in alle winkels vervangen worden door 'Meer halen, minder betalen'. Volgens directeur Harry Sulman van Nettorama bekt die slogan beter.

 

De eerste winkel die mag pronken met de nieuwe bewoording is het filiaal in Blaaksedijk. Daar opende Nettorama een nieuw filiaal in een nieuw winkelcentrum, vlak naast de oude winkel.


Op korte termijn zullen ook de 29 andere vestigingen de nieuwe slogan gaan gebruiken, te beginnen met Utrecht, waar Nettorama volgende week opent in een nieuw pand. Aan de formule zal alvast niets veranderen. "We blijven gewoon de laagste prijs garanderen met daarbovenop extra korting als je er meer van koopt", aldus Sulmann.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.