Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren | RetailDetail

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Nieuwe busstrook moet bereikbaarheid A12 Shopping verbeteren

Komende maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen en het verlengen van de busstroken op de Boomsesteenweg. Dat moet onder andere zorgen voor een betere bereikbaarheid van de winkels langs de A12.

Extra bushalte

Bij de vernieuwing van de busstrook komt er ook een extra bushalte ter hoogte van de A12 Shopping. Er komt ook een nieuwe busstrook langs de Boomsesteenweg tussen de Langlaarsesteenweg en de Linderboslaan. Die nieuwe busstrook is ongeveer 1 kilometer lang. Die moet er voor zorgen dat de bus vlotter kan doorrijden, maar ook dat het eenvoudiger wordt om in en uit te voegen op de Boomsesteenweg.

 

Daarnaast zal in vijf verschillende zonen op de busstrook van de Boomsesteenweg in Aartselaar nieuw asfalt worden gelegd. De werken moeten normaal ergens midden mei volledig afgerond zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Erotiekketen Christine le Duc wil weer verleiden

14/08/2018

De keten van eroticashops Christine le Duc wil in Nederlandse handen een nieuwe verleidingspoging wagen. Gered uit het failliete concern Beate Uhse, zet de retailer haar zinnen op de Belgische en Nederlandse markt.

Amazon mag levering volgende dag niet garanderen

13/08/2018

De Britse reclamewaakhond heeft het niet voor Amazons belofte om bestellingen van Prime-leden de volgende dag te zullen leveren. Tijdens de feestdagen vorig jaar waren er vertragingen, dus moet Amazon de garantie schrappen.

RetailDetail Day 2018: geobsedeerd door de klant

13/08/2018

Meer dan ooit staat de klant hoog op de agenda van retailers en merken. Maar is dat niet altijd zo geweest? De RetailDetail Day kijkt voorbij de hype en peilt naar de essentie van klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.

Hema onthoofdt eigen franchiseorganisatie

10/08/2018

Hema heeft de franchiseovereenkomst met de ondernemers aan het hoofd van haar franchiseorganisatie, samen goed voor 24 winkels, opgezegd. Er is al een tijdje fikse ruzie over de bijdrage die franchisenemers moeten afstaan voor onlineverkopen. 

Hoe koopt de consument van morgen?

09/08/2018

Wist je dat winkelen en kopen twee verschillende activiteiten zijn geworden? De weg die de klant van de toekomst aflegt, ziet er helemaal anders uit. Beleef hem zelf in een Inspiration Tour van retailhub en dompel je onder in 1.250 m² innovatie. 

Decathlon neemt Zwitserse sportketen Athleticum over

09/08/2018

Decathlon neemt de Zwitserse sportketen Athleticum over. Verkoper Maus Frères krijgt een minderheidsbelang in Decathlon Zwitserland, een overnamebedrag is niet meegedeeld.