Nieuwe directeur voor Inretail | RetailDetail

Nieuwe directeur voor Inretail

Nieuwe directeur voor Inretail

Brancheorganisatie Inretail heeft Hanneke Verburg aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Ze begint vanaf 1 juni aan haar job bij de grootste non-food brancheorganisatie van Nederland.

Vervangster Jan Dirk van der Zee

Momenteel is Verburg nog aan de slag als directeur van pr-bureau Winkelman en Van Hessen, waar ze al sinds 2005 werkt en sinds 2010 haar huidige functie bekleedt. Voorheen oefdende ze ook al verschillende managementfuncties uit in het onderwijs. Verburg vervangt bij Inretail Jan Dirk van der Zee, die sinds 1 april aan de slag is bij de KNVB als directeur amateurvoetbal.

 

"Het bestuur van INretail kijkt uit naar de komst van de nieuwe directeur. Zij heeft er alle vertrouwen in dat Verburg dankzij haar brede ervaring en persoonlijkheid de juiste persoon is om de directeursfunctie succesvol in te vullen", schrijft de organisatie in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.