Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies | RetailDetail

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Nieuwe winkel van Dreamland in Gosselies

Speelgoedketen Dreamland, onderdeel van de Colruyt Group, opent morgen een nieuwe winkel in Gosselies, nabij Charleroi. Het is ondertussen al de 45e vestiging van de keten, die met de winkel in Gosselies zijn aanwezigheid in Henegouwen wil versterken.

 

1.600 vierkante meter

De nieuwe Dreamland komt onder leiding te staan van winkelverantwoordelijke Nicolas Thys, samen met 11 nieuwe medewerkers. De winkels is te vinden op de Rue Tahon en heeft een oppervlakte van 1.600 vierkante meter.

 

Dreamland wil met de opening in Gosselies meer aanwezig zijn in de provincie Henegouwen, waar het momenteel nog maar twee winkels heeft: in Jemappes, nabij Bergen, en in Meslin-l’Évêque, nabij Ath.

 

Om de opening van de winkel te vieren, worden er op 8 maart en op zaterdag 11 maart een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich gratis laten schminken, kunnen ze op de foto met de Smurfen of de Ninja Turtles en is er de mogelijkheid om een aantal nieuwe producten, zoals de PlayStation VR of de Nintendo Switch, uit te testen.

 

De laatste opening van Dreamland dateert al van oktober 2015, toen het een nieuw filiaal opende in Ronse. Van de nu 45 winkels bevinden 43 zich in België. Twee speelgoedwinkels zijn net over de Franse grens gevestigd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Franchisesector sneller gegroeid dan hele Nederlandse economie

14/06/2018

Terwijl de Nederlandse economie in de periode 2015-2017 met 7,37% groeide, klokte de franchisesector af op een groei van 7,57%. En dat ondanks de lichte daling van het aantal formules en vooral de "dieprode cijfers" van de modesector.

Ludo Bijvoet is nieuwe topman Blokker

14/06/2018

Het management van Blokker is weer compleet: Ludo Bijvoet - vandaag topman van Xenos - heeft vanaf 1 juli de leiding bij de winkelketen in moeilijkheden, Frank Cocx wordt financieel directeur. Linda Keijzer gaat Xenos leiden.