Nieuwste RetailDetail Magazine staat online | RetailDetail

Nieuwste RetailDetail Magazine staat online

Nieuwste RetailDetail Magazine staat online

Zopas is het nieuwste nummer van RetailDetail Magazine verschenen, het tweede nummer al dit jaar. Wie de papieren versie nog niet te pakken kreeg, kan het tijdschrift alvast online lezen. 

 

Rituals, Decathlon en Action

In dit nieuwe nummer vertelt COO Arjen Schouten honderduit over de ambities van Rituals, onthult Decathlon z’n omnichannelstrategie en analyseren we hoe Action ook in een verzadigde markt kan blijven groeien. 


Verder lees je er over de tien consumententrends die 2016 vorm zullen geven en zijn er mooie cases van MyMuesli, Proximus en meubelmerk DFS


Het nieuwe nummer van RetailDetail Magazine lees je hier. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.