Nieuwe General Manager Laundry & Home Care bij Henkel Benelux | RetailDetail

Nils Hemmerle gaat wasmiddelendivisie Henkel Benelux leiden

Nils Hemmerle gaat wasmiddelendivisie Henkel Benelux leiden

Nils Hemmerle is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur voor de tak Was- en reinigingsproducten bij Henkel Benelux. Hij volgt in die functie Paul Vetter op, die op groepsniveau verantwoordelijk wordt voor de verkoop bij Henkel.

13 jaar ervaring bij Henkel

Hemerle is momenteel al actief als verkoopsdirecteur voor de tak Was- en reinigingsproducten, maar zet vanaf 1 oktober een stapje hogerop. Hij wordt tevens toegevoegd aan het directiecomité van Henkel Benelux. “De consumentenmarkt kent heel wat uitdagingen vandaag en de detailhandel evolueert snel. Maar met innovaties en een slimme merkenstrategie staan we sterk om de marktpositie van Henkel duurzaam uit te bouwen. Ik kijk ernaar uit om straks als General Manager bij te dragen tot de verdere groei van onze producten binnen Laundry & Home Care in de Benelux”, zegt Hemmerle.

 

Hemmerle is al sinds 2004 in dienst bij Henkel, oorspronkelijk op de afdeling merkenmanagement in Düsseldorf. Sindsdien groeide hij binnen het bedrijf door in verschillende functies.

 

Paul Vetter, die tot nu toe de functie van algemeen directeur uitoefende, trekt nu op zijn beurt naar het hoofdkantoor in Düsseldorf. De functie van Hemmerle als verkoopdirecteur voor de tak Was- en reinigingsproducten wordt vanaf volgende maand overgenomen door Filip Vankelst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.