Ninoofse Kringwinkels verhuizen

Ninoofse Kringwinkels verhuizen

Kringwinkel 't Vierkant in Ninove gaat verhuizen naar een winkelpand waar vroeger een interieurzaak van Heytens gevestigd was. Meteen gaan ze het hele aanbod, dat nu nog verspreid is over twee vestigingen, centraliseren en verruimen.

Van twee kleinere naar één grote

Wie in Ninove naar de Kringwinkel wou, moest voor textiel en kleine spullen naar de vestiging op de Oude Kaai en voor grotere stukken zoals meubilair en grote elektro naar de winkel aan de Ring Oost.

 

Die twee vestigingen worden nu samengevoegd tot één grote zaak aan de Albertlaan. “Met de nieuwe winkel wordt alles gecentraliseerd”, zegt operationeel verantwoordelijke Kris De Mulder. “In de nieuwe winkel zal de bovenruimte bestaan uit een meubelafdeling en een afdeling elektro. Op de benedenverdieping zal er een grote textielafdeling zijn, met ook huisraad, speelgoed, boeken en multimedia."

 

Het nieuwe pand, waar vroeger decoratieketen Heytens een vestiging had, is dan ook een pak groter. “De winkelruimte is 1.100 m² groot, terwijl de huidige kringwinkels samen een oppervlakte van zo'n 850 m² hebben. Doordat we meer plaats hebben, kunnen we ons aanbod wat verruimen”, klinkt het. De nieuwe zaak moet half juni klaar zijn. 't Vierkant heeft ook nog vestigingen in Geraardsbergen (op twee locaties), Herzele en Liedekerke.