Ninoofse Kringwinkels verhuizen

Ninoofse Kringwinkels verhuizen

Ninoofse Kringwinkels verhuizen

Kringwinkel 't Vierkant in Ninove gaat verhuizen naar een winkelpand waar vroeger een interieurzaak van Heytens gevestigd was. Meteen gaan ze het hele aanbod, dat nu nog verspreid is over twee vestigingen, centraliseren en verruimen.

Van twee kleinere naar één grote

Wie in Ninove naar de Kringwinkel wou, moest voor textiel en kleine spullen naar de vestiging op de Oude Kaai en voor grotere stukken zoals meubilair en grote elektro naar de winkel aan de Ring Oost.

 

Die twee vestigingen worden nu samengevoegd tot één grote zaak aan de Albertlaan. “Met de nieuwe winkel wordt alles gecentraliseerd”, zegt operationeel verantwoordelijke Kris De Mulder. “In de nieuwe winkel zal de bovenruimte bestaan uit een meubelafdeling en een afdeling elektro. Op de benedenverdieping zal er een grote textielafdeling zijn, met ook huisraad, speelgoed, boeken en multimedia."

 

Het nieuwe pand, waar vroeger decoratieketen Heytens een vestiging had, is dan ook een pak groter. “De winkelruimte is 1.100 m² groot, terwijl de huidige kringwinkels samen een oppervlakte van zo'n 850 m² hebben. Doordat we meer plaats hebben, kunnen we ons aanbod wat verruimen”, klinkt het. De nieuwe zaak moet half juni klaar zijn. 't Vierkant heeft ook nog vestigingen in Geraardsbergen (op twee locaties), Herzele en Liedekerke.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Franchisesector sneller gegroeid dan hele Nederlandse economie

14/06/2018

Terwijl de Nederlandse economie in de periode 2015-2017 met 7,37% groeide, klokte de franchisesector af op een groei van 7,57%. En dat ondanks de lichte daling van het aantal formules en vooral de "dieprode cijfers" van de modesector.

Ludo Bijvoet is nieuwe topman Blokker

14/06/2018

Het management van Blokker is weer compleet: Ludo Bijvoet - vandaag topman van Xenos - heeft vanaf 1 juli de leiding bij de winkelketen in moeilijkheden, Frank Cocx wordt financieel directeur. Linda Keijzer gaat Xenos leiden.