Nu ook in het Frans: Le Futur du Shopping | RetailDetail

Nu ook in het Frans: Le Futur du Shopping

Nu ook in het Frans: Le Futur du Shopping

Het boek The Future Of Shopping van Pauline Neerman en Jorg Snoeck, dat recent nog de titel Managementboek van het jaar 2018 kreeg, is nu ook verkrijgbaar in het Frans. De titel: ‘Le Futur du Shopping – Tous ensemble dans le retail’.

 

Nu al een bestseller

De auteurs formuleren antwoorden op prangende vragen als: "Hoe winkelen mensen in de toekomst?", "Waarom blijven de faillissementen zich opstapelen en grijpt de leegstand in winkelstraten om zich heen?" of "Wat kunnen merken en handelaars doen om te overleven?". Ze beschrijven een wereld van verandering waarin alles moet worden heruitgevonden. Er is een nieuwe consument opgestaan, die tegelijkertijd ook producent en retailer is. Vandaag bepaalt de shopper hoe het merk eruit zal zien en hoe het aangeboden zal worden. Een interview met Pauline en Jorg lees je hier.

 

Het boek verscheen eind 2017 in het Nederlands en werd mede dank zij die mooie onderscheiding al een flinke bestseller. Na de Franse vertaling volgen nog dit jaar ook vertalingen naar het Engels en… het Chinees!

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.