Omtrent misbruik retaildetail.nl-adres door onbekenden | RetailDetail

Omtrent misbruik retaildetail.nl-adres door onbekenden

Omtrent misbruik retaildetail.nl-adres door onbekenden

Op onze kantoren liepen een aantal klachten binnen over spammails met als antwoordadres een e-mailadres van RetailDetail. Wij verzekeren onze geachte lezers dat wij niet de afzenders zijn van deze mails en dat wij onze database met nieuwsbrieflezers niet aan een andere firma hebben doorgegeven. De geadresseerden zijn dan ook geen mensen uit onze bestanden, maar de contactpersonen van een Duits bedrijf. Wij betreuren dat onverlaten fake-mails sturen met schijnbaar RetailDetail als antwoordadres en excuseren ons alvast voor enig ongemak. Samen met Schreuder Solutions, vanwaar de mails lijken te komen, onderzoeken wij alvast verder of we hier stappen tegen kunnen ondernemen.

Vriendelijke retailgroet,

Jorg Snoeck
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.