Producten V&D-webshop komen terecht in pop-up

Onofficiële V&D-pop-up opent in Dokkum

Onofficiële V&D-pop-up opent in Dokkum

Vanaf eind september opent in Dokkum een tijdelijke winkel waar producten van de webshop van de failliete warenhuisketen V&D worden verkocht. Klanten kunnen er tot eind januari terecht om de artikelen tegen een verlaagde prijs op de kop te tikken.

Veel belangstelling

De opkopers uit Dokkum wisten zomaar eventjes zeventien vrachtwagens vol producten van de webshop van V&D te verkrijgen. Het gaat daarbij over dames-, heren- en kinderkleding, maar ook over andere non-foodartikelen.

 

Ondertussen is er ook al heel wat animo rond de opening van de winkel. “Diverse mensen die V&D fan waren hebben aangekondigd om speciaal naar Dokkum te komen”, zegt initiatiefnemer Epie Koostra aan in-dokkum.nl.

 

De pop-upwinkel neemt zijn intrek in een pand in de Grote Breedstraat, dat ondertussen al bijna drie jaar leegstaat. In het pand met 450 m² winkeloppervlakte was voorheen de sportzaak Time Out gevestigd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.