Producten V&D-webshop komen terecht in pop-up

Onofficiële V&D-pop-up opent in Dokkum

Onofficiële V&D-pop-up opent in Dokkum

Vanaf eind september opent in Dokkum een tijdelijke winkel waar producten van de webshop van de failliete warenhuisketen V&D worden verkocht. Klanten kunnen er tot eind januari terecht om de artikelen tegen een verlaagde prijs op de kop te tikken.

Veel belangstelling

De opkopers uit Dokkum wisten zomaar eventjes zeventien vrachtwagens vol producten van de webshop van V&D te verkrijgen. Het gaat daarbij over dames-, heren- en kinderkleding, maar ook over andere non-foodartikelen.

 

Ondertussen is er ook al heel wat animo rond de opening van de winkel. “Diverse mensen die V&D fan waren hebben aangekondigd om speciaal naar Dokkum te komen”, zegt initiatiefnemer Epie Koostra aan in-dokkum.nl.

 

De pop-upwinkel neemt zijn intrek in een pand in de Grote Breedstraat, dat ondertussen al bijna drie jaar leegstaat. In het pand met 450 m² winkeloppervlakte was voorheen de sportzaak Time Out gevestigd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.