Opnieuw vertrekkend directielid bij V&D | RetailDetail

Opnieuw vertrekkend directielid bij V&D

Opnieuw vertrekkend directielid bij V&D

Remco Boerefijn, directeur planning en sourcing, verlaat V&D en gaat aan de slag bij Hans Anders. Vanaf 1 november zal hij er de functie van general manager Nederland gaan invullen. Eerder verliet ook al de CEO van V&D het bedrijf.

Nog maar jaar in functie

Boerefijn was pas een jaar aan de slag als directeur planning en sourcing binnen V&D. Daarvoor was hij wel al twee jaar commercieel directeur bij de warenhuisketen. Van 2000 tot 2011 werkte Boerefijn voor bierfabrikant InBev, waar hij in 2008 commercieel directeur werd.

 

Boerefijn is het tweede directielid in korte tijd dat opstapt bij V&D. Eerder liet ook CEO Jacob de Jonge al weten dat hij vanaf 1 augustus zijn functie neerlegde. Een reden voor zijn vertrek werd niet gegeven.

 

Bij Hans Anders volgt Boerefijn Jan de Groot op. De CFO combineerde zijn taken tot nu toe met die van General Manager Nederland, maar gaat zich nu terug volledig focussen op zijn hoofdtaak als CFO.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.