Op=Op Voordeelshop wil flinke expansie | RetailDetail

Op=Op Voordeelshop wil flinke expansie

Op=Op Voordeelshop wil flinke expansie

Op=Op Voordeelshop wil tegen het einde van volgend jaar meer dan vijftig nieuwe filialen openen. Dit jaar moeten er nog vijftien hun deuren openen en daar moeten er in 2015 nog eens veertig extra bijkomen.

In toekomst naar 300 winkels

Momenteel heeft Op=Op Voordeelshop 80 filialen in Nederland, maar met de opening van de nieuwe winkels wil het volgend jaar uitkomen op 135. Op termijn willen ze dat aantal nog eens meer dan verdubbelen naar driehonderd winkels, bevestigt een woordvoerder aan RetailNews.

 

Om die uitbreiding ook op vlak van logistiek te kunnen dragen, verhuisde het hoofdkantoor van Op=Op Voordeelshop onlangs van Nieuw-Buinen naar een voormalig distributiecentrum van Coop in Peize. Zo steeg de kantoorruimte van 250 naar 1.400 m² en het magazijn van 8.000 naar 18.000 m².

 

De meeste nieuwe winkels zullen geopend worden in eigen beheer. Op=Op Voordeelshop werkt slechts met een beperkt aantal franchisenemers en het is niet van plan om die aanpak in de nabije toekomst aan te passen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.