Pabo wil nog vijf winkels in Nederland | RetailDetail

Pabo wil nog vijf winkels in Nederland

Pabo wil nog vijf winkels in Nederland

Erotiekwinkelketen Pabo zegt dat ze in Nederland nog ruimte ziet voor vijf extra vestigingen. Momenteel is er al één winkel van het zusterbedrijf van Christine le Duc, die in januari zijn deuren opende in Amsterdam.

Toegankelijker

De winkels van Pabo in Nederland zullen werken via het nieuwe concept van de keten, dat veel vrouwvriendelijker is. Zo wil Pabo zijn winkels toegankelijker maken: "In de oude winkels hadden ze toch eerder het gevoel van 'ik doe iets wat ik eigenlijk niet mag'", zegt marketingmanager Linda Blommaert in RetailTrends.

 

Die omslag wordt vooral gedaan, omdat het merendeel van de omzet bij Pabo tegenwoordig gehaald wordt bij vrouwen. Tot voor enkele jaren werd zeventig procent verkocht aan mannen, terwijl dat nu andersom is. "We beseffen dat onze toekomst bij hen [vrouwen] ligt", zegt directeur category management Audrey van Ham.

 

Zusterbedrijf Christine le Duc begon deze zomer al aan een transformatie om meer vrouwen aan te trekken. Ook de tien Belgische winkels van Pabo zullen een inrichting volgens het nieuwe concept krijgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.