Pabo wil nog vijf winkels in Nederland | RetailDetail

Pabo wil nog vijf winkels in Nederland

Pabo wil nog vijf winkels in Nederland

Erotiekwinkelketen Pabo zegt dat ze in Nederland nog ruimte ziet voor vijf extra vestigingen. Momenteel is er al één winkel van het zusterbedrijf van Christine le Duc, die in januari zijn deuren opende in Amsterdam.

Toegankelijker

De winkels van Pabo in Nederland zullen werken via het nieuwe concept van de keten, dat veel vrouwvriendelijker is. Zo wil Pabo zijn winkels toegankelijker maken: "In de oude winkels hadden ze toch eerder het gevoel van 'ik doe iets wat ik eigenlijk niet mag'", zegt marketingmanager Linda Blommaert in RetailTrends.

 

Die omslag wordt vooral gedaan, omdat het merendeel van de omzet bij Pabo tegenwoordig gehaald wordt bij vrouwen. Tot voor enkele jaren werd zeventig procent verkocht aan mannen, terwijl dat nu andersom is. "We beseffen dat onze toekomst bij hen [vrouwen] ligt", zegt directeur category management Audrey van Ham.

 

Zusterbedrijf Christine le Duc begon deze zomer al aan een transformatie om meer vrouwen aan te trekken. Ook de tien Belgische winkels van Pabo zullen een inrichting volgens het nieuwe concept krijgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.